De gevolgen van de Coronacrisis op uw behandeling bij de tandarts of de mondhygïenist.

Laatste update betreffende de mondzorg in Nederland en in onze praktijk ,

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn wij sinds 23 april 2020 in de tandheelkunde weer begonnen met de reguliere mondzorg. Na meerdere weken in verband met de Coronacrisis alleen spoedbehandelingen te hebben uitgevoerd, zijn wij weer vanaf deze datum gestart met het uitvoeren van controles en de gebruikelijke tandheelkundige behandelingen. Ook de mondhygiënistes zijn weer met hun gebruikelijke werkzaamheden gestart.

Wanneer u een afspraak bij ons heeft, zult u merken dat er veranderingen zijn aangebracht in onze praktijk en in de manier waarop u binnen onze praktijk wordt ontvangen. Probeert u niet méér dan vijf minuten tevoren voor uw afspraak aanwezig te zijn. In de hal van de praktijk staat een bord met uitleg betreffende de nieuwe regels in onze praktijk. Op onze binnendeur vindt u een formulier waarop wij om uw begrip vragen in verband met de mogelijkheid dat u even in de hal of buiten moet wachten voordat u naar binnen wordt gelaten. In het geval dat er patiënten voor de balie aanwezig zijn, zullen wij deze mensen eerst helpen en eventueel de praktijk laten verlaten alvorens de assistente de deur voor u zal openen.

Bij binnenkomst wordt u verzocht rechts van de balie plaats te nemen (zie de groene pijlen en de tekst op de balie). De assistente zal u begeleiden met het ontsmetten van de handen, uw temperatuur opmeten en u enkele vragen stellen betreffende uw gezondheid die betrekking hebben op een eventuele Coronabesmetting (triage uitvoeren). Vervolgens kunt u plaats nemen in de wachtkamer op de plaatsen die gemarkeerd zijn met groene stickers.

Wanneer u klaar bent bij de tandarts of de mondhygiënist wordt u door de assistente naar de balie begeleid en kunt u aan de linkerkant van de balie een nieuwe afspraak maken. Wij geven geen afspraken-kaartjes meer mee, maar sturen u zoals u gewend bent nog wel een e-mail en sms ter bevestiging.

Voor zover onze laatste update betreffende de veranderingen binnen onze praktijk. Wanneer u nog vragen heeft kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het team van ‘Van Leeuwen Tandartsen – centrum voor mondzorg en implantologie Leiden

Bel direct voor een afspraak

logo krt clibris blue-clinics knmt-gevisiteerd-klein knmt-gevisiteerd-klein

Lid van de KNMT (klachtenregeling), de NVVP, de NVVE, de NVT, de NVVRT en de NVOI

Website door: Donkeys & Co.