De praktijk

De praktijk is in januari 1999 gestart onder de naam “Tandartspraktijk F.W. van Leeuwen” in Leiderdorp en opgericht door tandarts Fred van Leeuwen.

De lokatie in Leiderdorp werd te klein en een meer geschikte lokatie werd uiteindelijk gevonden aan de Lammermarkt 218 in Leiden. Het praktijkpand met 4 behandelkamers en een aangename wachtruimte bevindt zich op ’n mooie lokatie vlak bij het centraal station, grenzend aan het centrum van Leiden. In oktober 2011 hebben wij de praktijk aan de Lammermarkt geopend.

Onze missie is het verlenen van kwalitatief hoogwaardige mondzorg in een prettige professionele omgeving. Persoonlijk, vakkundig, transparant en betrouwbaar.

Ons team bestaat op dit moment uit 3 tandartsen, 3 mondhygiënisten en meerdere (preventie) assistentes. De praktijk is een officieel erkend leerbedrijf en is verbonden aan Calibris. Wij leiden regelmatig stagiaires op van de opleidingen tot tandartsassistent(e) en mondhygiënist(e).

Er is binnen onze praktijk geïnvesteerd in hoogwaardige materialen en apparatuur, regelmatige bij- en nascholing, intensieve samenwerking met onze laboratoria, strenge hygiënemaatregelen en nauwe contacten met collega-specialisten.

Regelmatig worden nascholingscursussen gevolg en het bijhouden van vakliteratuur is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Wij zorgen ervoor dat onze klanten volgens de hedendaagse inzichten en maatstaven worden behandeld.

Wij zien er naar uit u binnen onze praktijk te mogen verwelkomen.

Bel direct voor een afspraak

logo krt clibris blue-clinics knmt-gevisiteerd-klein knmt-gevisiteerd-klein

Lid van de KNMT (klachtenregeling), de NVVP, de NVVE, de NVT, de NVVRT en de NVOI

Website door: Donkeys & Co.