Brochures ivoren kruis

Wilt u meer weten over een specifiek onderwerp? Grote kans dat hierover een brochure beschikbaar is van het Ivoren Kruis.

Het plaatsen van implantaten

Als er tanden of kiezen verloren zijn gegaan, kan het wenselijk zijn om die te vervangen. Dit kan worden gedaan door middel van een brug, een frameprothese, een plaatje of een kunstgebit.

De wortelkanaalbehandeling

Binnen de tanden en kiezen bevinden zich zenuwen en bloedvaten. Bij de wortelpunt gaan zij de wortel in en via het wortelkanaal lopen zij naar de zenuwkamer.

Aften

Aften zijn pijnlijke zweertjes van het mondslijmvlies, die veelal voor het eerst ontstaan omstreeks de puberteit en die de neiging hebben om vaak terug te komen.

Slechte adem

Halitose betekent slechte adem. Bij halitose vindt iemand de geur van zijn of haar adem onaangenaam of zelfs afstotend. Maar vooral mensen in de omgeving kunnen de halitose opmerken.

De mondhygiëne-behandeling

Gezond tandvlees heeft een roze kleur en ligt stevig om de tanden en kiezen. Gezond tandvlees is vastgehecht aan de tanden en kiezen.

Het trekken van tand of kies

Ondanks dat er tegenwoordig steeds meer mogelijk is om tanden en kiezen voor langere tijd te behouden, kan het toch noodzakelijk of wenselijk zijn dat er bij u een tand en/of kies getrokken moet worden.

De Controleafspraak

Het eerste doel van de controleafspraak is het opsporen van bijzonderheden betreffende het gebit en de omringende weefsels welke tot latere problemen en/of klachten kunnen leiden.

Het intakegesprek en de 1e controle

Het intakegesprek omvat een korte kennismaking met uw nieuwe tandarts. Uw persoonsgegevens worden geverifieerd en er wordt een beknopte gezondheidsvragenlijst bij u afgenomen.

Bel direct voor een afspraak

logo krt clibris blue-clinics knmt-gevisiteerd-klein knmt-gevisiteerd-klein

Lid van de KNMT (klachtenregeling), de NVVP, de NVVE, de NVT, de NVVRT en de NVOI

Website door: Donkeys & Co.