Blog

Elke maand publiceren we een nieuw blogartikel boordevol nuttige informatie. Wij behandelen uiteenlopende onderwerpen, zoals de verschillende behandelingen die we aanbieden en handige tips voor jong en oud. Dus moet u binnenkort een behandeling ondergaan en bent u benieuwd hoe dit gaat, dan zijn onze blogs een uitkomst. Staat het onderwerp waar u naar zocht er nog niet op? U zult geen blog en onderwerp meer missen wanneer u zich inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Poetsen, Flossen en Spoelen: Zorg Goed Voor Uw Gebit
22-12-2019

Poetsen, Flossen en Spoelen: Zorg Goed Voor Uw Gebit

Een goede verzorging van uw gebit begint bij het zorgvuldig poetsen van uw tanden. Dit houdt uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. U loopt minder risico op gaatjes in gebitselementen en ontstekingen van het tandvlees.

Cosmetisch Tandheelkunde 2: Kronen En Bruggen
10-10-2019

Cosmetisch Tandheelkunde 2: Kronen En Bruggen

Cosmetische tandheelkunde betreft het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Vorige maand hebben we het gehad over facings. In deel 2 van de blog over cosmetische tandheelkunde bespreken we kronen en bruggen.

Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden
06-10-2019

Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden

Cosmetische tandheelkunde, of esthetische tandheelkunde, is onder andere voor mensen die niet tevreden zijn over de stand, kleur of vorm van hun tanden of kiezen. Met cosmetische tandheelkunde wordt het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid.

Een Beugel: Hoe, Wat En Waarom?
04-09-2019

Een Beugel: Hoe, Wat En Waarom?

Staan uw tanden scheef, naar voren of juist te ver naar achteren? Dan is een beugel mogelijk een uitkomst voor u. Een beugel kan ervoor zorgen dat uw tanden netjes recht naast elkaar komen te staan zodat u weer vol zelfvertrouwen uw gebit kunt laten zien

01-08-2019

Angst Voor De Tandarts

Ongeveer een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Sommigen zijn zelfs zo bang, dat ze helemaal geen bezoek meer durven te brengen aan de tandarts. Dit kan ervoor zorgen dat eventuele problemen aan tanden, kiezen of tandvlees verergeren omdat ze niet behandeld worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om met deze angst om te gaan of deze geheel te overkomen.

Een Tand Of Kies Laten Trekken Bij De Tandarts: Zo Gaat Dat
03-07-2019

Een Tand Of Kies Laten Trekken Bij De Tandarts: Zo Gaat Dat

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een tand of kies getrokken moet worden. In de meeste gevallen gaat het om een tand of kies die aangetast is door tandbederf of een tandvleesontsteking en daarom dus niet meer behouden kan worden.

(Tand-)Implantaten: Hoe, Wat En Waarom?
01-06-2019

(Tand-)Implantaten: Hoe, Wat En Waarom?

Een implantaat in uw gebit is een titanium schroef die als kunstwortel in uw kaak geplaatst wordt. Dit betekent dus dat een implantaat de functie van uw tandwortel overneemt en kan gebruikt worden als basis voor kronen, bruggen of protheses.

Het Bleken van Tanden en Kiezen
27-03-2019

Het Bleken van Tanden en Kiezen

Een wit en stralend gebit is een gewild fenomeen in de maatschappij. Er is een groot aanbod van bedrijven die u beloven dat u binnen een uur hagelwitte tanden en een stralende glans op uw gebit heeft.

Wortelkanaal-behandeling: Wat Is Het En Waarom Is Het Nodig?
03-03-2019

Wortelkanaal-behandeling: Wat Is Het En Waarom Is Het Nodig?

Ondervindt u hevige en constante pijn aan uw kies? Dan is de kans relatief groot dat u een wortelkanaalbehandeling zult moeten ondergaan bij de tandarts. Deze behandeling is nodig wanneer het levende deel, ofwel de pulpa.

Bel direct voor een afspraak

logo krt clibris blue-clinics knmt-gevisiteerd-klein knmt-gevisiteerd-klein

Lid van de KNMT (klachtenregeling), de NVVP, de NVVE, de NVT, de NVVRT en de NVOI

Website door: Donkeys & Co.