De gevolgen van de Coronacrisis op uw behandeling bij de tandarts of de mondhygïenist.

Laatste update betreffende de mondzorg in Nederland aan onze patiënten,

Het team van Van Leeuwen Tandartsen heeft overeenkomstig de laatste adviezen van onze beroeps-verenigingen (ANT, NVM, ONT en KNMT) betreffende de Coronacrisis besloten de reguliere tandheelkundige behandelingen op te schorten vanaf 16-03-2020 tot 22-04-2020.

Alle mensen die tot 22 april een afspraak bij ons hadden, zijn de afgelopen dagen benaderd voor het maken van een nieuwe afspraak.

vanaf 22 April is er door de verantwoordelijke instanties besloten dat er in de mondzorg weer reguliere behandelingen mogen worden uitgevoerd bij patiënten die niet tot de ons bekende risicogroepen behoren. Wanneer u uw afspraakherinnering krijgt vindt u hier bijgevoegd een vragenlijst die u goed dient door te lezen. Wanner er vragen zijn die u met ‘ja’kunt beantwoorden, dient u contact met ons op te nemen voor overleg.

Tevens zijn wij genoodzaakt om de komende weken de reeds ingeplande behandelingen aan te passen aan de nieuwe manier van werken (o.a. als gevolg van de aangepaste hygiëneprotocollen).
Dit betekend voor u wanneer u de komende weken een afspraak bij ons heeft staan, dat de kans aanwezig is dat er contact met u opgenomen wordt om uw afspraak te verzetten naar een ander tijdstip of een andere dag.
Combinatieafspraken (zoals een gebitsreiniging met daarna een controleafspraak) zijn bijvoorbeeld niet meer mogelijk omdat wij de wachtkamer zo leeg mogelijk dienen te houden.

Telefonisch en tevens voor spoedgevallen is onze praktijk weer bereikbaar op de voorheen gebruikelijke tijdstippen. Voor spoedklachten buiten kantooruren om kunt u kijken op onze website bij ‘SPOED’.

Bij de zorgverlening in deze tijden staat de veiligheid van patiënten en die van zorgverleners op 1. In onze praktijken zijn wij door het juist volgen van de richtlijn voor infectiepreventie goed ingericht op het omgaan met onder andere aerosolen. Dit maakt het mogelijk om niet besmette patiënten met spoedklachten in de eigen praktijk te behandelen.

Wij wensen u en uw dierbaren veel sterkte en gezondheid toe,

Met vriendelijke groet,

Het team van Van Leeuwen Tandartsen – centrum voor mondzorg en implantologie Leiden

Bel direct voor een afspraak

logo krt clibris blue-clinics knmt-gevisiteerd-klein knmt-gevisiteerd-klein

Lid van de KNMT (klachtenregeling), de NVVP, de NVVE, de NVT, de NVVRT en de NVOI

Website door: Donkeys & Co.